As- en herdenkingssieraden

Het laten maken van een as- of herdenkingssieraad is een emotionele gebeurtenis. U heeft afscheid moeten nemen van uw dierbare. Vaak heeft u naast de herinnering aan deze dierbare nog iets tastbaars in huis. Denk aan as, een lokje haar, een vingerafdruk of sieraden die uw dierbare droeg. Met al deze tastbare herinneringen kunt u heel persoonlijke en unieke sieraden op maat laten maken en zo uw dierbare blijvend herdenken.

Het hergebruik van uw oude goud

Sieraden laten maken van oud goud is ook mogelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de trouwring(en) van uw vader of moeder. Van deze vaak niet draagbare sieraden kunt u een persoonlijk sieraad laten maken. De ring kan in originele staat, waarbij de gravure intact blijft, op maat gemaakt worden en met de toevoeging van bijvoorbeeld een mooie steen weer een nieuw uiterlijk krijgen. Ook kunt u het goud laten omsmelten en er een geheel nieuw sieraad van laten maken. In dit sieraad kunt u ook het as, een lokje haar of de vingerafdruk laten verwerken.

Unieke en persoonlijke herdenkingssieraden

In een persoonlijk (telefonische) gesprek bespreken we uw wensen en ideeën. Tijdens dit gesprek maak ik een ontwerp van het te maken sieraad. Als dit ontwerp en de prijsindicatie naar wens zijn, ga ik in eigen atelier het sieraad vervaardigen. U krijgt op deze manier een mooi en draagbaar sieraad waardoor u uw dierbare weer dicht bij uw hart kunt dragen. Alle herdenkingssieraden worden met de hand gemaakt, echt persoonlijke, exclusieve sieraden dus.
Neem contact op met mij om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Ik zet graag uw herinnering om in een mooi herdenkingssieraad.

Met hartelijke groet,

Eline de Visser

Telefoon: 06 19 44 81 00
Email: eline@nullelinedevisser.nl